Decavi2018_Pics.png

15de Insurance CEO Event Decavi

Welke zijn de werkelijke uitdagingen voor de Belgische verzekeringssector ?

De persoonlijke mening van drie CEO’s van onze sector !


Datum : Woensdag 12 juni 2019 , 16.30 uur
Locatie : De Warande - Zinnerstraat 1 - 1000 Brussel
Prijs : 275 EUR, excl btw 21 %
Contact : Laurent Feiner, Decavi - 02/520 72 24 - laurent.feiner@decavi.be

In het kader van dit 15e CEO-evenement DECAVI hebben we de CEO van 3 grote spelers uitgenodigd: Allianz, Axa en NN.

a) In België kiest Allianz ervoor om zijn producten en diensten exclusief via de onafhankelijke professionele makelaars aan te bieden. Allianz, een belangrijke speler op de markt voor verzekeringen en financiële dienstverlening, biedt een volledige waaier van producten en diensten in schade- en levensverzekeringen aan voor alle klantsegmenten (particulieren, zelfstandigen, kmo’s en grote ondernemingen).

b) Axa Belgium heeft recentelijk besloten zich volledig te richten op schadeverzekeringen en pensioenverzekeringen voor werkgevers, zelfstandigen en particulieren. Deze strategische keuze houdt een stopzetting in wat betreft het voorstellen van nieuwe individuele beleggingsverzekeringscontracten.

c) Na de fusie van NN met Delta Lloyd wordt NN een top 4-speler in de levensverzekeringsmarkt. Het biedt zijn klanten verzekeringsoplossingen aan in het kader van pensioen, overlijden en invaliditeit. Een persoonlijke aanpak en kwaliteitsvolle dienstverlening staan hierbij centraal.

De verzekeringssector staat aan de vooravond van belangrijke omwentelingen. De digitalisering van de klantinteracties, het gebruik van ‘big data’ bij de prijstarifering, de komst van ‘on demand’ dienstverlening en digitale distributieplatformen (de ‘uberisering’), de autonome voertuigen versus de motorverzekering - om er maar enkele te benoemen - zullen een niet te verwaarlozen impact kennen op de huidige verzekeringsbusiness.

Het zijn deze vragen dewelke men tijdens het 15de Insurance CEO Event Decavi zal stellen en pogen te beantwoorden. Wij kijken alvast met interesse uit naar de antwoorden en de persoonlijke visie van 3 CEO’s: Wilfried Neven (Allianz), Jef Van In (Axa) et Jan Van Autreve (NN).

Dit evenement is bedoeld voor leidinggevenden binnen de verzekeringssector.

Om 16u30 wordt een welkomstdrank aangeboden. De uiteenzettingen starten om 17 uur en eindigen omstreeks 19 uur. Na de lezingen volgt een paneldebat en een diner.

Onze sprekers :Wilfried Neven
CEO Allianz Belgium
Jef Van In
CEO Axa Belgium
Jan Van Autreve
CEO NN Belgium
Allianz
AXA
NN

Met de steun van :

guidewire_new_logo_transparent_small2.png

KPMG

Degroof Petercam

REGISTRATIE

Adapt and Succeed